ATVAŽIUOK

Į BALSANĄ PARDUOTUVĘ

Mykolo Lietuvio g. 6

Vilnius

Padangos
F
C
71dB

Pristatymas visame pasaulyje.

  • Galima užsakyti iš gamintojo sandėlio
  • Prekė yra gamintojo sandėlyje, dėl užsakymo prašome susisiekti telefonu: +370 527 53356 atvyktį į parduotuvę Vilniuje,patikrinsime likutį ir tikslią kainą. Prekės galėsite atsiimti parduotuvėje arba per kurjeriu tarnybą.

  • Размер

    155/70 R13

  • Сезон

    Всесезонные

  • Индекс нагрузки:

    75

  • Марк. EU:

    F-C-71dB-2

  • Год производства:

    2019 Made in Romania

  • Индекс скорости:

    T

  • Код:

    022479

F
C
71dB

PREKĖS APRAŠYMAS

Nuo 1979 m. padangos „Uniroyal“ priklauso Vokietijos koncernui „Continental“, taip „Uniroyal“ tapo didžiausio Europos padangų gamintojo „Continental Group“ dalimi. Vykdydamas šią naują struktūrą, Belgijos prekės ženklas toliau tobulino savo specialybę - padangas, skirtas važiuoti šlapiu paviršiumi. Kai tik susijungė su „Continental“, „Uniroyal“ taip pat pradėjo gaminti visureigių padangas.
Tai patikimos vidutinės klasės gamintojo padangos, kurios pasižymi geromis vairavimo, stabdymo savybėmis esant lietui.

SUKIBIMAS IR VALDYMAS
„MS plus 77“ naudoja naują silicio dioksido mišinį, kuris skirtas drėgnos žiemos sąlygoms. Tai leidžia padangoms sukibti ekologiškiau su kelio danga, suteikiant didesnį sukibimą vairuojant.
 
SAVYBĖS:
Aukštas pasipriešinimas akvaplaningui
Puikus valdymas ant šlapios kelio dangos
Geras sukibimas ir valdymas ant sniego
 
AUKŠTAS PASIPRIEŠINIMAS AKVAPLANINGUI
Daugelyje Europos regionų dabar yra labiau linkę į lietingas žiemos dienas, nei į sniegą. Taigi svarbu, kad jūsų žieminės padangos turėtų puikias eksploatacines savybes tiek šlapioje, tiek apledėjusioje aplinkoje. „MS plus 77“ turi specialų V formos modelį su plačiais, atvirais kanalais. Ši unikali konstrukcija leidžia lengvai išstumti paviršinį lietaus vandenį, suteikiant saugesnį važiavimą šlapiomis sąlygomis. Padangai išlaikant sukibimą su keliu, jūs išliksite kontroliuojami ir
sumažės slidimo rizika. Geras sukibimas ir valdymas ant sniego.
Atidžiai pažiūrėję pamatysite, kad „MS plus 77“ paviršiuje yra daug plonų griovelių. Jie veikia kaip nedideli sniego valytuvai, suskaidydami snigo paviršių, todėl yra žymiai mažiau slidu. Pažvelkite dar arčiau ir pastebėsite, kad kiekvienas griovelis turi mažą buferį. Tai palaiko ertmę atvirą, kad pro ją galėtų tekėti daugiau vandens. Tai, savo ruožtu, reiškia, kad daugiau kelio vandens pašalinama iš kelio paviršiaus, taip padangos sukibimas ir stabdymas pagerėja.

Uniroyal MS+77 – is a winter tire that is created with a huge amount of care, to deploy the best quality in terms of security and comfort. This Uniroyal model is created with the use of state of the art technology that makes this tire an ideal choice to any driver. Uniroyal MS+77 has a superb handling, that is achieved with the use of new silica compound, that this tire is made of, which interlocks tire to the slippery winter surfaces. Furthermore, this tire provides an excellent solution from aquaplaning risks. Due to V-shaped tread pattern, Uniroyal MS+77 quickly and effectively disperses of water and maintains strong traction.